mmmmm!!!!! panela se poate inlocui cu melasa? sau o ti totuna?
stiu ca ai tot explicat, dar daca nu gasesc ceva care sa se numeasca asa nu retin si pace
sau daca as vrea zahar brut....cum fac? e ok acelasi gramaj? am unul foarte interesant, e gustos chiar, cumparat recent...m,usai sa fac cat de repede ca-mi sticlesc ochii uitandu-ma
am facut si eu un tort vegan si crud ieri, dupa muuuulta pauza. delicios...a ras tina doua portii, asta e chiar si mai ciudat decat ciudateniile mele
ca asa se vad in afara experimentele mele culinare
blat: alune si migdale, resturiile de prin caserole, sa tot fie 2 maini mici...adica aproximativ cat cuprinzi in pumnul inchis, 2 din astia, fulgi de hrisca (trebuia sa completez cu ceva), curmale, melasa si putina apa cu nu se facea pasta fara, n-am robot performant, e de 700 de w, nu de 1000 cum mai citesc ca pot face minuni cu ele...
crema: 2 aVOCADO, bine coapte desigur (si am nimerit sa fie si f proasptele, lucioase, si moi, perfecte, albe la miez, ca e important pt caltatea gustului, 2 banane, aprox 100 de gr de cioco amaruie mai acatari, adica sa fie de calitate, vreo 50 de grame de crema de cocos si cam atat, ca aveam niste vanilie pura, recent cumparata, dar am uitat s-o pun.
nu va zic ca mi-am pus mancare la scoala si vreeo 3 colege au venit pe rand cu lingurita sa vada ce mananc eu acolo ca arata asa apetisant....mai ca am ramas flamanda
deci da, bun