de ce am preferat io masina de facut paine:
pentru a le introduce cerealele, pentru a le introduce bio, pentru a le introduce integrale deoarece rafinate sunt saracite de minerale, vitamine
pentru a le introduce toate cerealalele (cate tipuri de paine gasesti in comert?) pentru a le introduce stiind ca a fost prelucrate de mine, deci firul de par este al meu
pentru a nu le introduce conservanti, pentru a nu le introduce coloranti
pentru a nu le introduce zahar, sare
pentru ca in timp sa le pot intruduce si legumele (ex. o jumate de zucchina rasa la 500gr faina, practic i-am asigurat o masa completa cu toata comoditatea posibila
si inca o reteta, de data asta mai rafinata
e o painica pe care am pregatit-o pentru mic dejun, indulcita cu miere de albine, vanilie, putina coaja de lamaie, unt, oua
buuuna! pufoasa si ieftina chiar daca era totul bio, ii mai lipsea doar nuca pentru a fi cozonac
practic pun doar ingredientele, o progamez si dimineata la 7 am o painica deja gata)
pentru un discurs economic
painea bio poate sa coste 3,5 euro la kg in cel mai fericit caz, dar in mod normal se vinde la 6,7,8 euro/kg.
eu faina o cumpar cu 1,05 euro pe kg pana la un max de 4,5 euro/kg din toate gamele, sortimentele posibile
iar in cazul unei autodiversificari pica de minune
practic eu niciodata n-am folosit cerealele instant sau cum le-or zice
ei si-au introdus cerealele doar asa, dandu-le sa moflaie paine
isi masau si gingiile, deci am scapat si de inelele pentru dentitie