sunt pe fuga, dar acest apel musai tre' sa-l fac
deci unii incep gradinita, s-au terminat vacantele, io am inceput HS cu feciorul, ba si cu pruncuta
in plus, mai si muncesc
stiu, stiu, unii au sa se cocoseasca de ras citind, cunosc eu unul, e pe canapea
deci aveti chef de ceva treaba?
adica traduceri, corectari (indeosebi pe mine)
nu va sfiiti, vedeti ca eu nu par cine stie cat de timida
cine vrea, cine se anunta sa faca un buzz aici sau pe privat, ii fac intrarea la subforumul
Colaboratori
multam,
later edit admin/Christa, ca sa evitam neintelegerile, completez apelul gazzellei.
admin scrie:
Cine se ofera sa faca traduceri nu trebuie sa fie traducator autorizat (se mai discutase pe undeva problema asta, nu mai stiu unde si cand) dar cat de cat stapan pe limba respectiva. Pentru ca daca mai trebuie sa se apuce cineva sa corecteze si traducerea, atunci mie aia mi se pare mai greu/complicat decat sa traduc eu insami din nou articolul respectiv.
Cine se ofera sa scrie articole, nu trebuie sa fi absolvit facultatea de filologie sau de jurnalistica, important e sa scrie "inteligibil", nu tocmai "din topor", dar restul il pot "repara" fetele care corecteaza, ca si in cazul traducerilor.
Cine se ofera sa corecteze, trebuie sa stapaneasca foarte bine regulile limbii romane. Eu de ex. am fost foarte buna la gramatica in scoala generala (la liceu nu am mai avut decat literatura, din pacate), insa suntem in 2008, scoala generala am terminat-o in 1986, de la sfarsitul lui 1989 sunt in Germania, si chiar daca si acum, dupa aproape 20 de ani, scriu cu mult mai putine greseli decat altii care traiesc si acum in tara, in privinta unor lucruri/reguli am devenit nesigura, si mi s-a atras atentia si ca uneori probabil folosesc topica limbii germane, deoarece ce scriu in romana suna ca o traducere neadaptata.

De asta nu m-am inghesuit la corectat, insa cand imi atrage atentia vreo greseala, o corectez.
E de preferat ca fetele (sau baietii

) care corecteaza sa nu isi corecteze propriile texte, fie ele articole sau traduceri.
De cenzurat nu cenzureaza nimeni nimic, dar nici nu promovam idei non-AP.