Am crezut ca am fost destul de clara cand am scris:
admin scrie:
Andreina scrie:
pe mine ma trimiteai la plimbare cand te rugam ceva
Am vrut sa comentez asta, dar renunt ...dar pentru ca tu continui sa scormonesti in rahat cu asta:
Andreina scrie:
cred ca si de aceea m am retras, cand o rugam ceva era ori prea ocupata ori orice altceva
simt nevoia sa iti raspund tot in acest loc. Sunt profund dezamagita si absolut scarbita de ceea la ce s-a ajuns, asta pe langa afirmatiile complet neadevarate. Sau sa-ti amintesc cate nopti am petrecut la calculator, nu numai in faza de inceput (chiar daca atunci in mod deosebit), cand am pus site-ul si forumul pe picioare, in timp ce tu "stai ca trebuie sa-mi beau cafeaua", "acum e musai sa ma duc cu Puffo afara", "trebuie sa le dau mancare copiilor" (nu e vorba ca le dai mancare, ar fi si culmea sa-ti reprosez asta, da' ziceai ca vii peste 15-30 minute si veneai peste 2 ore), "sunt tare obosita, ma duc sa ma culc", si lista ar mai putea continua. Dar cand tie iti traznea ceva prin cap, cum eu trebuia sa sar imediat si sa ma execut. Indiferent daca iti spuneam ca nu merita, pentru ca efortul depaseste cu mult beneficiile. Normal ca din cand in cand am si refuzat, ca nu-s sclavul nimanui!
Iar referitor la
Andreina scrie:
reactia mea la comunicarea deciziei Christei, la modul in care eu, de la mine, am perceput continuu, indelungat atitudinea de bossy, control a acesteia. cred ca si de aceea m am retras
Andreina, daca asta ti-era problema, puteai sa-mi spui de mult sa ma duc si ma duceam naibii! Ca vad ca de cand am anuntat ca nu mai vreau, dintr-odata ai iar o gramada de timp de scris pe forum, cum n-ai avut in toate ultimile luni adunate la un loc.