Pai...in primul rand pentru ca am incredere in Tutunaru, mai ales ca l-am descoprit tarziu, abia la a treia sarcina, fi-r-ar sa fie, ca poate altfel era traseul meu daca il descopeream de la prima. Si desi am o mare problema cu Eliasul ca fiind un spital neprietenos cu mama si bebe si am inghitit extraordinar de greu ideea ca nu au rooming in, pana la urma merg pe mana lui in ideea ca e mai sigur asa si ma simt mai bine psihic cu el. M-am gandit si la un mise-en-scène sa o iau cat mai usor: daca tot tre' sa fac cezariana sa ma duc intr-o vineri si sa stau acolo in we cand e mai lejer si poate nu e Vladareanu si sa plec fuguta luni dimineata.
Stiu ca sunt mai prietenoase alte spitale, am nascut prima data la Municipal si apoi la CF2, ambele mai ok, cu rooming-in si tot tacamul. Problema cu CF2 este neonatologia unde atata prostie si incompetenta nu reusesc sa inghit (desi nu am patit nimic personal din aceasta cauza, dar persoane apropiate da), iar cu Municipalul ca ginecologii imi par mult prea medicaliza(n)ti pentru gustul meu, ca eu am ramas cu impresia ca cezariana mea prima a fost un mare exces din partea medicului (Anca), iar Tutunaru e de aceeasi parere si am si o experienta recenta cu cea mai buna prietena, iarasi extra-super-medicata acolo recent, degeaba. Si nu imi place asta.
Asa ca, punand in balanta toate acestea, am ales sa raman la Tutu si sa trec peste partile nasoale ca un om mare.
Cat despre intrebatul frumos si intruziune...nu iti fa griji ca nu sunt eu asa simtitoare. Dimpotriva. (Din punctul asta de vedere sunt cu Tutunaru ca doua boabe intr-o pastaie, avem acelasi gen de umor si cinism si radem impreuna de replici sarcastice reciproce al caror umor scapa celor prezenti.
)
Editez: Sa adaug ca sunt deschisa la discutii pe tema asta, adica daca ai alte argumente etc...le poti aduce in discutie fara probleme.